Кількість
|
Вартість
|
||
|
Обмінні процеси організму зосереджені в м'язових клітинах - білкових структурах за своєю природою. Для нормального перебігу біохімічних реакцій необхідно обов'язкове включення білків в щоденний раціон харчування. Асортимент супермаркетів, враховуючи сучасні особливості сільського господарства, не може забезпечити нас повноцінним здоровим харчуванням, а пошук біодинамічної фермерської продукції не завжди можливий у мегаполісах та великих містах. Якщо врахувати обмеження вибору окремого меню або протипоказання, спричинені проблемами з шлунково-кишковим трактом, дефіцитний стан стає максимально наближеною проблемою.
Уникнути неприємних наслідків, озброїтися в боротьбі з надмірною вагою, збалансувати харчування та збільшити фізичну силу допоможе оригінальний протеїновий коктейль - Нутрі-Берн, рекомендований як:
- загальнозміцнюючий і тонізуючий засіб;
- інструмент для посилення імунної захисту;
- антиоксидант;
- безпечний та ефективний суперпродукт гіполіпідемічної дії, який гальмує синтез жиру та активізує приріст м'язів.
Кожна порція смачного низькокалорійного напою містить 30 грамів протеїну - швидкозасвоюваних сироваткових концентрату та ізоляту, всмоктування яких відбувається протягом 2 годин та півгодини відповідно.
Від подібних комплексів зі сфери спортивних продуктів продукт НСП кардинально відрізняється методом виготовлення. Тривала холодна фільтрація, яка виключає термообробку, дозволяє зберегти на 95% амінокислотний потенціал вихідної сировини.
Біоактивну основу Nutri-Burn доповнює:
- казеїнат кальцію, який знижує апетит, має помірно виражений анаболічний ефект, пригнічує катаболізм;
- порошок натуральної французької ванілі, що виступає як природний ароматизатор та добавка до смаку;
- кон'юговану лінолеву кислоту, яка прискорює метаболізм, запобігає набору ваги після дієти, сприяє спалюванню жирової маси без втрати м'язової;
- фітокомплекс на основі гарцинії, елеутерококку, листя джимнеми лісової, кореня родіоли рожевої, які разом із хелатною формою хрому підтримують оптимальні умови використання глюкози, запобігають її перетворенню на підшкірну жирову клітковину, сприяють накопиченню глікогену.